ele

Mitt musikminne: Lucy Rose

av | Aug 6, 2017 | Artiklar, Läsvärt, Mitt musikminne

Alla har vi speciella minnen till musik, inte minst de som andas och lever i musikens värld. Därför har Popmanis musikredaktion valt ut artister som får dela med sig av extra minnesvärda musikminnen tillsammans med en tillhörande playlist.

När jag tänker tillbaka på några av de bästa stunderna som jag har haft under de två senaste åren inom musiken, så är det ett minne som verkligen sticker ut. Det var början på ett nytt kapitel i mitt liv och det var den första dagen under min resa till Latin Amerika.

Jag kommer ihåg dagen så levande, att jag packade min resväska, lämnade mitt hus, gick mot tunnelbanan och där började min resa mot flygplatsen. När jag satt på flygplanet mot Ecuador, hade jag en mix av fjärilar i magen och förväntan inför det okända och att äntligen få träffa mina underbara fans som jag hade varit i kontakt med hur länge som helst. Jag hade varit modig nog att ta mig an den där idén och nu skulle den äntligen bli verklighet.

Jag kunde inte se någon film eftersom mina tankar var överallt så jag lyssnade på musik istället. Låtarna jag lyssnade på är några av mina favoritlåtar och de lugnande mig och såg till så att allting skulle gå bra. Det var då jag visste att det här var början på en av de största resorna i mitt liv. Därför har jag gjort en playlist till er av några som jag lyssnade på under den resan.

Pin It on Pinterest

Share This