Mitt musikminne: Katohjärta

av | Maj 8, 2017 | Artiklar, Mitt musikminne

Alla har vi speciella minnen till musik, inte minst de som andas och lever i musikens värld. Därför har Popmanis musikredaktion valt ut artister som får dela med sig av extra minnesvärda musikminnen tillsammans med en tillhörande playlist.

Sommaren 2014 spelade vi på festivalen UxU i Umeå. Det var en magisk kväll i Hedlundadungen. Stämningen i stan har aldrig varit så mysig som under den där varma sommarkvällen. Det verkade som att hela stan hade samlats för att få uppleva det som senare visade sig vara en engångsfestival. 

På gräset, mellan scenerna gick våra kompisar omkring i ett lyckorus med ett leende på läpparna och plastglas i händerna, flera av dem gjorde fantastiska spelningar med sina band. Vi i Katohjärta konstaterade med eufori att vi hade gjort vår bästa spelning och publiken i det svettiga tältet verkade tycka detsamma. 

När festivalen stängde ville ingen gå hem, så folk drällde runt på gatorna utanför festivalområdet. Vi i Katohjärta önskade, likt alla andra, att kvällen aldrig skulle ta slut, så vi cyklade hem till Erik. Där utbyttes mängder med kärleksförklaringar till varandra, det dracks Törley och alla våra livsproblem var bortblåsta. Den första låten som slogs på när vi kom till efterfesten var New Order Regret. Natten kunde bara sluta på ett sätt – med bugg i vardagsrummet. Här kommer vår optimala lista på bugglåtar för efterfester.

Relaterade artiklar

Pin It on Pinterest

Share This