Mitt musikminne: Alma

av | Okt 22, 2017 | Artiklar, Fem album med

Alla har vi speciella minnen till musik, inte minst de som andas och lever i musikens värld. Därför har Popmanis musikredaktion valt ut artister som får dela med sig av extra minnesvärda musikminnen tillsammans med en tillhörande playlist.

Jag kommer ihåg när jag var åtta år och jag satt i bilen tillsammans med min familj på väg mot vår stuga i Finland. Jag kommer ihåg att jag sjöng och att det var första gången som jag faktiskt gjorde det inför hela min familj. Alla i min familj var där i bilen, min mamma, min pappa och min syster.

Sången jag sjöng var en låt från Jacksson 5 och den heter I Want You Back och jag kommer ihåg tystanden som lydde i bilen under tiden jag sjöng den. Alla var i chock och energin i bilen var väldigt konstig. När låten tog slut började min mamma gråta och resten av min familj var förundrande.

Jag tror det var den gången som alla förstod att det var något speciellt på gång. Det var efter den här gången jag själv började gå i de tankebanorna att jag faktiskt kunde bli en sångerska och arbeta med musik. Min mamma började försöka att sätta mig i olika musikskolor, men jag var alldeles för rebellisk för att börja på någon sådan. Men hon var väldigt positiv och försökte verkligen att hjälpa till på bästa sätt. Det är ett väldigt fint minne jag har.

Pin It on Pinterest

Share This