Min Stora Sorg släpper nytt album

av | Sep 12, 2017 | Artiklar, Nyheter

Min Stora Sorg släpper albumet BITCH LOVER CHILD MOTHER SINNER SAINT.

Efter två års väntan är äntligen dags för Min Stora Sorg att släppa uppföljaren till hennes kritikerrosade album Min Stora Sorg Vår/Sommar -16. Den kommande fullängdaren går under titeln BITCH LOVER CHILD MOTHER SINNER SAINT och texterna handlar om kamperna i livet. Om att vara mamma, dotter, partner och vän. Om att inte räcka till, om sex, om att hata allt och om att vilja skydda sin mamma.

– Soundmässigt så har jag försökt likställa det nya albumet med ett barn. Att jag burit det själv och att när det ska bli ett färdigt, bra och älskat album så behövs det ett kollektiv runt det. Albumet behöver fler vuxna än mej liksom. Det är dvs ett heltidsjobb att få allt att gå ihop. Men av allt arbete och allas engagemang och kärlek så blir det ett starkt, älskvärt, självständigt och modigt album, säger Min Stora Sorg.

BITCH LOVER CHILD MOTHER SINNER SAINT är ett konceptuellt album och under skapandeprocessen har Anso Lundin samarbetat med 7 olika producenter och låtskrivare. Redan nu finns de tidigare släppta singlarna Paus och Canta Mami att lyssna på.

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Pin It on Pinterest

Share This