I mitten av februari slog NK Göteborg upp dörrarna till en ny avdelning med väskor, skor och accessoarer signerade modeikonen Michael Kors. Natasha Azarmi har besökt den nya avdelningen och tagit ett snack med Susanne Haugaard, en av personerna bakom avdelningen.

Susanne Haugaard, ansvarig för NK Väskor & Accessoarer i Göteborg. Foto: Emma Lilja.

Susanne Haugaard, ansvarig för NK Väskor & Accessoarer i Göteborg. Foto: Emma Lilja.

Vad skiljer Michael Kors från andra designers i modevärlden?
Han kan det mesta! Han gör allt från skor och väskor till dam- och herrkläder. Han ligger även väldigt rätt i tiden med priser. Alla har faktiskt möjlighet att spara ihop till en väska.

 

Hur skulle du beskriva hans kollektioner?
Kommersiella, färgglada och varierande. Det är breda kollektioner där det finns något för alla. Allt från 15-åriga tjejer till 75-åriga damer.

 

Vilken Kors-kollektion är din favorit?
Vi säljer ju väskor, klockor och snart kommer vi att få in smycken också. Men jag gillar nog den mer sportiga stilen, jag är inte så mycket för det glammiga.

 

Berätta om avdelningen som ni öppnade nyligen.
Vi har sålt Michael Kors-produkter i tre år ungefär- Förut hade vi en liten butik på 50 kvadrat som hette NK Väskor. Där hade vi märken som Marc by Marc Jacobs, Michael Kors, Burberry, Missoni. Michael Kors har varit det märket som alltid stadigt gått uppåt så när vi fick möjligheten att få en större yta här tvekade vi inte en sekund. Vi har blivit väldigt väl mottagna, både av Kors-gänget som sitter i Milano och kunder. Det har verkligen blivit en hajp.

 

Vad har ni för mål och förväntningar?
Att försöka hålla det vi har. Vi syns bra i huset och vi har blivit väldigt omskrivna så vi kommer att fortsätta jobba på för att hålla kunderna nöjda. Vi har även målet att få in Michaels parfym och smycken, det kommer nog till hösten.

 

Varför ska man shoppa just här?
Det är fin avdelning och den är väldigt lyxig. Vi har ett stort sortiment, vi är seriösa och försöker hjälpa kunden så gott vi kan. Vi försöker se till så att varje kund känner lyxig och vi hälsar alla välkomna till oss. Gammal som ung, alla är välkomna.

Michael Kors (2)

NK Göteborg har öppnat en sprillans ny avdelning till äran av fenomenet Michael Kors.

Pin It on Pinterest

Share This