Mac DeMarco släpper nytt album

av | mar 5, 2019 | Artiklar, Nyheter

Mac DeMarco släpper ett nytt album i maj och gör två konserter i Sverige i sommar.

Idag blev det klart att Mac DeMarco återvänder till Sverige i sommar för en konsert på Pustervik i Göteborg den 2 juli följt av ytterligare en konsert på Münchenbryggeriet i Stockholm den 4 juli.

Med sig kommer han även ha ett nytt album i bagaget då det idag blev känt att han släpper fullängdaren Here Comes The Cowboy den 10 maj. Först ut från albumet är ledsingeln Nobody som släpptes idag tillsammans med en musikvideo som går att se här nedan.

– Det här är min cowboy-skiva. ’Cowboy’ är en term som jag håller varmt om hjärtat, det är något jag ofta refererar till om människor i mitt liv. Där jag växte upp bär många människor cowboyhatt helt oironiskt och ägnar sig åt Cowboy-aktiviteter. Det är inte de människorna som jag refererar till, berättar Mac DeMarco i en kommentar om albumet.

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Timothy Gottlieb

Pin It on Pinterest

Share This