LYSSNAT – VECKA 49

av | Dec 7, 2018 | Lyssnat, Ny musik

Popmanis redaktion lyssnar dagligen igenom mängder med ny musik. Varje fredag tipsar vi läsarna om den senaste veckans upptäckter.

Anna Von Hausswolff

Idag släpper Anna Von Hausswolff The Optimist. En låt som spelades in redan 2010, i samband med att hon släppte skivan Singing From The Grave. Den är lugn, sorgsen och väldigt vacker. Anna Von Hausswolffs speciella röst får ta stor plats.

Tami T

Tami T har släppt en ny låt som heter Fourteen. En låt som börjar med ett lugnt och enkelt piano och långsamt byggs upp till ett beroendeframkallande elektroniskt beat. Det enda negativa med Tami T är att vi inte får ny musik tillräckligt ofta!

MØ, Foster The People

Låten Blur har kommit ut i en ny tappning, den här gången har Foster The People fått vara med på ett hörn. De har fått en egen vers och de passar väldigt bra in på indiepoplåten. Den är känslosam, maffig och gör att en blir sugen på att klubba.

Norra Reviret

Ett nytt band på Sveriges musikhimmel som gör klassisk indie med norrländsk sång och riviga elgitarrer. Deras första EP heter Driver och bjuder på fem låtar. Låten Undantag är bäst utav dem, en fin melodi med skräniga gitarrer och bra och deppig text.

Junior Brielle

Junior kom som från ingenstans och gick under 2018 från att vara relativt okända till att synas och höras överallt. Senaste låten heter Love och gör att en förstår varför de har blivit så stora. Det är en av deras bästa låtar hittills. De har vågat bre på ordentligt, den håller högt tempo i refrängerna. På gränsen till kaos på ett väldigt snyggt sätt.

 

Författare:
Felicia Lotsander, Skribent

Pin It on Pinterest

Share This