LYSSNAT – VECKA 47

av | Nov 24, 2017 | Lyssnat, Ny musik

Popmanis redaktion lyssnar dagligen igenom mängder med ny musik. Varje fredag tipsar vi läsarna om den senaste veckans upptäckter.

Diplo

Den amerikanska producenten och DJ:n Diplo teamade ihop sig med danska Mø och släppte nyligen den electropop låten Get it Right. En låt som är helt omöjlig att låta bli att nynna på. ”I am walking down that road Where did all the flowers go? They say we’re supposed to grow Learning from the highs and low”

Sigrid

Norska singer-songwritern Sigrid slog igenom tidigare i år med låten Don´t Kill My Vibe. Sedan dess har hon gått från klarhet till klarhet och bland annat blivit utsedd av Rolling Stones till 1 av 10 artister att hålla koll på under 2017. Den 10 november släppte hon sin tredje singel, den superpoppiga, dansvänliga låten Strangers. Den 21 januari spelar hon på Debaser i Stockholm,

Linnea Henriksson

Linnea Henriksson släppte i veckan låten Tänker på dig som är hennes andra singel från det självbetitlade albumet som väntas släppas den 24 november. Enligt Linnea handlar låten om hur knäpp i huvudet en blir när en blir kär. ”Som att skallen töms på allt och en bara ger upp för den där personen. Jag tänker t ex på alla timmar jag spenderat med att titta på telefonen i väntan på nästa sms. Det var så fruktansvärt långtråkigt, dötrist, tråkigt och alldeles, alldeles underbart”

Jack Moy

Någon som i princip alltid gör låtar en blir glad av är Jack Moy, så även denna gång med singeln Machine Gun. Titeln kanske inte är något som får en att skratta men låten i sig är så fylld av energi att en inte kan låta bli att uppfyllas av den.

Hanna Järver

Idag var det äntligen dags för releasen av Hanna Järvers nya singel Manna Manna som också är det första spåret från hennes kommande debutalbum som väntas släppas under våren 2018. Välkomen tillbaka Hanna Järver! Du har varit efterlängtad.

Författare:
Beata Cervin, Skribent

Pin It on Pinterest

Share This