LYSSNAT – VECKA 39

av | sep 28, 2018 | Lyssnat, Ny musik

Popmanis redaktion lyssnar dagligen igenom mängder med ny musik. Varje fredag tipsar vi läsarna om den senaste veckans upptäckter.

La Lusid 

La Lusids självbetitlade debutalbum släpptes idag med tio sköna synt-pop låtar att lyssna igenom. La Lusid har lyckats skapa variation både musikaliskt men också i ombytet mellan engelska och svenska. Ett starkt debutalbum och ett band med mycket potential.

Robyn

Bultande house och Robyns mjuka röst flytande ovanpå, den andra singeln och titelspåret från Robyns kommande album har släppts. Robyn fortsätter med sin egen stil trots nya trender inom musiken, och det går hem!

Christine and the Queens 

Hyllade Christine and the Queens, Hélöise Letissier, har äntligen släppt albumet Chris. Albumet finns i både engelska och franska. På detta pop-funkalbum leker franska Christine and the Queens med maskulint och feminint genus, även att välja sin egen väg. Musiken är personlig och tankeväckande.

Noname 

Chicago artisten Noname har släppt sitt andra album och det är lika bra som vi förväntat! Hon har skapat ett jazzigt album med många kollaborationer inklusive artister som Ravyn Lenae, Smino, Saba, Pholeix med flera. Superskön musik som är väldigt typisk Noname och värt att lyssna igenom hela vägen.

Brockhampton 

Vi har fått ytterligare ett Brockhampton album att lyssna igenom. Ofta har Brockhampton många intressanta musikaliska idéer men jag kan tycka att de inte alltid får ihop allt perfekt. Men det kanske är tanken? Fundera och lyssna igenom!

Författare:
Ellen Ban Spaak, Skribent

Pin It on Pinterest

Share This