LYSSNAT – VECKA 31

av | Aug 4, 2017 | Lyssnat, Ny musik

Hips 

Nystartade musikerkollektivet Hips släppte nyligen sin debutsingel Loose tonightEn feel-good, soul inspirerad låt som är omöjlig att sitta still till.

Ji Nilsson 

Med pride veckan i full gång släpper Ji Nilsson låten Proud. En låt som handlar om att komma ut ur garderoben och vara bekväm i sig själv. Proud är Ji´s andra låt från det kommande debutalbumet Scandinavian Pain som väntas komma i slutet av augusti. 

Belle And Sebastian

Skotska Belle & Sebastian är tillbaka efter 2 års tystnad och låter precis som de brukar, nämligen helt fantastiskt. Den nya singeln We are Beautiful är deras första släpp från det kommande albumet med samma namn. Det är vackert, välbekant, dansant och genomhärligt.

 

Yaeger 

Med en drömsk elektronisk låt om havet gör artisten Yaeger debut. Låten Ocean är en låt som endast går att lyssna på på ett sätt, nämligen repeat. Vi får hoppas att Yaeger är snabb på att följa upp debuten för efter en sån här låt är det lätt att bli girig.

Wolf & Moon 

Wolf & Moon är bandet som låter som att de kommer direkt ur filmen Where the Wild things areDe beskriver sitt sound som någonstans mellan Angus och Julia Stone och the XX vilket verkligen känns spot on. Det är indie/folk när det är som bäst och det var väldigt länge sedan det hördes.

Författare:
Beata Cervin, Skribent

Pin It on Pinterest

Share This