LYSSNAT – VECKA 3

av | jan 18, 2019 | Lyssnat, Ny musik

Popmanis redaktion lyssnar dagligen igenom mängder med ny musik. Varje fredag tipsar vi läsarna om den senaste veckans upptäckter.

Light Vibes

I bara en minut 37 sekunder får vi njuta av drömlika och mjuka toner i låten A Piece of My Heart av Light Vibes. Debutalbumet kommer att släppas den 25 januari och har namnet Past/Present. Låter det lika bra som det här smakprovet så har vi något att se fram emot!

Lucy Rose

Den nya singeln Conversation från Lucy Rose är vemodig och enkel. Gitarr med stråkar och piano bidrar till en fin och melodisk melodi som byggs upp. Tillsammans med rak och sorglig text får vi en låt med mycket känsla.

Andrea Valle

Låten No More med Andrea Valle för samman klassisk RnB med experimentella toner som man annars brukar hitta hos indieband som The xx. Resultatet blir en låt där vi får det bästa av två världar.

Maggie Rogers

Idag släpps Maggie Rogers album Heard It In A Past Life. Ett poppigt album med flera låtar som har potential att bli hits. Den 8 mars i år spelar hon på Berns i Stockholm för den som vill uppleva hennes musik live.

Angelo De Augustine

Angelo De Augustine är aktuell med nya albumet Tomb. Musiken har en alldeles egen klang som nästan är återhållen och försiktig. Genom det får en musik som går rakt in. Trots att låtarna ibland har sorglig text så känns det ändå hoppfullt och lättsamt.

Författare:
Felicia Lotsander, Skribent

Pin It on Pinterest

Share This