LYSSNAT – VECKA 28

av | jul 14, 2017 | Lyssnat, Ny musik

Hero Fisher

Med målande landskap och vackra toner lyckas Hero Fisher fängsla lyssnaren på ett gåtfullt och mystiskt sätt. Låten Sylvie är ett inslag av modern kärlekssaga och gotisk spänning. Hon har skapat ett konstverk med sin vackra sångröst, detta är en låt att plocka fram när mörkret faller.

 

Jacup

En känslomässig balad med elektroniska inslag ligger till grund i låten I found u. Tack vare melankoli vibbar får lyssnaren en mycket spännande upplevelse av Jacup. Detta vill ni inte missa.

Since November

Redan vid start av musikvideon är det underförstått att Star System är en välproducerad låt. Kombinationen av indie-elektro och klassiskt pianospel har Since November skapat sin första singel och musikvideo. Ett spännande koncept som vi snart hoppas klättra upp på listorna.

 

Soon

Malmötrion Soon bestående av Julia, Dino och Fredrik debuterar med låten Casualties of Love. Med härliga 90-talsvibbar som tar oss tillbaka till Dinosaur Jr och Pavement har vi funnit en gömd pärla. Musikvideon är i sig vacker, rolig och ett konstverk för sig. Soon är ett band vi förmodligen kommer se mer av i framtiden.

Grace Lightman

Hon frågar sig vad som egentligen är skillnaden att klä upp sig på halloween eller att varje dag låtsats vara någon annan. Dessa tankar ligger till grund till låten Halloween is over. Existensiella frågor och en vacker sångröst berör oss på djupet och mer av Grace lär vi se inom kort.

Författare:
Elin Sandelin, Skribent

Pin It on Pinterest

Share This