LYSSNAT – VECKA 23

av | jun 8, 2018 | Lyssnat, Ny musik

Popmanis redaktion lyssnar dagligen igenom mängder med ny musik. Varje fredag tipsar vi läsarna om den senaste veckans upptäckter.

Honungsvägen

Honungsvägen följer upp de tidigare släppta singlarna Istid och Kalla mig för Satan med ett nytt alster där Christina Karlssons vokaler är som gjorda för att avnjutas för en svensk sommarkväll. Omslaget är tecknat av bildkonstnären Ragnar Persson.

Saltwater Sun

Den brittiska kvintetten Saltwater Sun följer upp singeln The Wire med en ny lekfull sommarlåt titulerad Hot Mess. En låt som bjuder på perfekt blandning mellan pop och punk som handlar om att inte ta sig själv alltför seriöst.

Wes Allen

På debutsingeln Ask Me Now bjuder den Toronto-baserade artisten Wes Allen på stillsam folkmusik i kombination med delikata vokaler. Låten är producerad av Chester Hansen (BadBadNotGood) och är tagen från den kommande EP:n Funny Thing EP.

Anna Calvi

Anna Calvi står absolut för en av veckans bästa releaser med singeln Don’t Beat the Girl Out Of My Boy tagen från hennes kommande album Hunter som släpps i augusti via Domino. Singeln handlar om att få vara fri att identifiera sig på vilket sätt en vill och den ger en verkligen styrka.

serpentwithfeet

Baltimore-artisten serpentwithfeet, eller Joshia Wise som han egentligen heter släppte i dag albumet soil. Ett album fyllt till bredden av trollbindande ballader som kombinerar gospel, R&B och elektronisk musik på ett storslaget sätt som gör det här albumet till ett av de bästa i år.

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Pin It on Pinterest

Share This