LYSSNAT – VECKA 21

av | maj 24, 2019 | Lyssnat, Ny musik

Popmanis redaktion lyssnar dagligen igenom mängder med ny musik. Varje fredag tipsar vi läsarna om den senaste veckans upptäckter.

Janice

Hon blir ofta omtalad som ett stjärnskott och en svensk musiker på väg upp. Janice verkar ha musikvärlden framför sig. När en hör den nysläppta låten Hearts Will Bleed är det svårt att inte hålla med. En skön soulig låt som sätter sig på hjärnan direkt.

ISA

ISA har släppt ännu en låt inför hennes debutalbum. Den heter Conversation och låter, som hennes musik brukar göra, som en hit. Debutalbumet släpps idag och kommer att gå under det passande namnet Debut album.

Kluster

Kluster har släppt en ny singel vid namn Wild med tillhörande video. Musiken är skränig på rätt sätt och i videon ser vi en tecknad varg röra sig ryckigt och mima till musiken. De kompletterar varandra väldigt bra.

Jelly Crystal

Idag släpper Jelly Crystal låten Where’s The Starman. Musiken låter som klassisk engelsk indie men på ett lugnare sätt. Skräniga gitarrer och trummor har bytts ut mot ett atmosfäriskt beat med mjuka toner.

Cat Princess

Forbidden Items är namnet på Cat Princess nya album. Det är det första hela albumet som de släpper. De influeras mycket av 80-talet vilket hörs genom hela skivan.

Författare:
Felicia Lotsander, Skribent

Pin It on Pinterest

Share This