LYSSNAT – VECKA 20

av | Maj 19, 2017 | Lyssnat, Ny musik

Iman

Efter superhitten Sugar Deluxe är Iman äntligen tillbaka, inte en dag för tidigt. Hennes nya singel Not Down 4 Whatever handlar om att inse hur bra en är och att inte ta skit från någon. I augusti släpper hon sin efterlängtade debut-EP Sexy Girl Hot Swedish och eftersom allt hon rör vid blir succé förväntar vi oss inget annat av den.

Sportsman

Tidigare Sonnettes medlemmen Peter Magnusson skapar numera romantisk RnB-pop under aliaset Sportsman. Den senaste singeln White Shark är ännu ett smakprov från hans debutalbum Neverland som släpps den 2 juni.

Havet

Indiepopbandet HAVET, släpper i veckan den poppiga och peppiga singeln – Ingen & Ingenting. Singeln är ett smakprov från debut EP:n Bipolär som finns ute om en dryg vecka. Som EP:n beskrivs av producenten Niklas Berglöf är den som att vandra barfota efter en fest längst en landsväg raka vägen mot psykakuten. Sorgligt, vackert och ärligt.

Holy Now

Dream-pop bandet Holy Now´s singels Dream, känns som det borde vara bandets konstanta soundtrack. Låten i sig är fantastisk men vad som förjänar mer uppmärksamhet är den fantastiska tillhörnade videon med kareoketext för den som är sugen, finns att beskåda här nedan.

Frida Sundemo (Baba Stiltz Remix)

I april släppte den alternativa pop drottningen med den unika rösten – Frida Sundemo låten It´s ok. Nu har låten fått en egen remix signerad Studio Barnhus-stjärnan Baba Stiltz. Remixen är en bitterljuv, vacker, elektronisk version som är mycket mer än bara okej.

Författare:
Beata Cervin, skribent.

Pin It on Pinterest

Share This