LYSSNAT – VECKA 2

av | jan 11, 2019 | Lyssnat, Ny musik

Popmanis redaktion lyssnar dagligen igenom mängder med ny musik. Varje fredag tipsar vi läsarna om den senaste veckans upptäckter.

KAMAKAZE, MASSAPPEALS

Brittiska grimeartisten Kamakaze och rapparen Massappeals har släppt singeln Last Night tillsammans med Morgan Monroe. Låten är den första från kommande albumet Royal Blud 2, som blir artistens andra. Låten har influenser från grime, hiphop och electro och om den är en indikation på det kommande albumet är det verkligen något att se fram emot.

3LAU ft. CARLY PAIGE

Amerikanska DJn 3LAU har släppt en ny singel. Denna gång är det Carly Paige som sjunger. Would You Understand är lite mer lågmäld och böljande än hans andra låtar och inte lika dansvänlig. Men det passar honom väldigt bra. 3LAU har sagt att syftet med hans musik är att lyfta fram mindre artister vilket han gjort även nu, Paige har hittills bara släppt ett par låtar.

ALEC BENJAMIN FT. ALESSIA CARA

Let Me Down Slowly som släpptes första gången i november förra året har fått en ny version där Alessia Cara medverkar. Den nya versionen är betydligt bättre och Caras röst passar in i Benjamins som sömlösa pusselbitar. Det är en sån där evighetslåt som man utan problem kan ha på repeat i timmar.

ROZES

Popartisten Rozes har släppt en riktig powerballad till hit som utnämnts till den officiella låten för Women’s March 2019. Hon har själv beskrivit Halfway There som en kampsång för alla kvinnor och den handlar om att orka fortsätta kampen.

SIGNE

Your Game är första låten som släpps när det norska skivbolaget Diamond Club startar upp i Sverige. Låten är Signes andra och handlar om att tappa kontrollen framför någon man inte riktigt känner, och den har verkligen känslan av minnen som skapas och bevaras under en natt. Låten känns som ett drömmigt rus och det ligger mycket potential i Signes röst.

Författare:
Emma Thimgren, Skribent

Pin It on Pinterest

Share This