Leslie Tay släpper ny singel

av | maj 29, 2020 | Artiklar, Läsvärt, Ny musik

Efter att ha legat lågt i över två år är Leslie Tay tillbaka med den kaxiga singeln 42.

2018 släppte Leslie Tay sitt debutalbum Vilja & Tålamod. Albumet innehöll bland annat den somriga låten Stjärntecken där Syster sol och den Ghananska artisten Stonebwoy gästade. Nu är Leslie Tay tillbaka, denna gång med en låt av en något hårdare karaktär.

På nya singeln 42 hörs Leslie Tay rappa och sjunga oblygt men melodiskt över ett trap beat. Låten handlar enligt honom själv om hur han efter en lång personlig utveckling äntligen känner sig ”färdig”.

– Jag har tagit mig i mål i och är den personen som jag vill vara idag, jag har sprungit igenom livet och klarat mig igenom en hel del och gör nu en touchdown, förklarar Leslie Tay i ett pressmeddelande.

42 är skriven av artisten själv och producerad av brittiske Mokuba.

Författare:
Linn Anglerfjord, Skribent

Fotograf:
Senay Berhe

Pin It on Pinterest

Share This