The Walking Dead Foto: Gene Page/AMC

The Walking Dead Foto: Gene Page/AMC

Det finns tv-serier där en inte vet vem som blir nästa att dö. För det kan vara vem som helst, när som helst. En serie är Game of Thrones, en annan är The Walking Dead. Nu har det kommit uppgifter som får oss att spekulera om en viss karaktärs framtid. 

Carl Grimes, sonen till Rick, som fått större och betydelsefull roll genom åren är nu i huvudfokus. Kommer han försvinna? Och i så fall på vilket sätt? Chandler Riggs twittrade i början av november att han har nu kommit in på Auburn College, som ligger i Alabama, och därför inte allt för långt ifrån inspelningen i Atlanta.

Skärmdump från Chandler Riggs twitter

Skärmdump från Chandler Riggs twitter

Att börja på college betyder dock inte att det är slutet för Carl. Mycket kan hända och de kan på något vis få det att ordna upp sig. Men det blir ännu mer omtalat när Chandler Riggs far, William Riggs, lägger upp en bild på instagram på de båda med texten: ”Completed 7 years on TWD! #freedom #thewalkingdead”.

Senare väljer även William Riggs att fortsätta skriva om sonens framträdande i den populära tv-serien genom att lägga upp den här texten på Facebook:

”So grateful to AMC, cast and crew, and all the fan base for making the little zombie show a big deal.”

Men den posten har sedan valts att tas bort. Anledningen till det gör hela den här spekulationen ännu mer intressant.

Carl Grimes spelad av Chandler Riggs i The Walking Dead Foto: Gene Page/AMC

Carl Grimes spelad av Chandler Riggs i The Walking Dead Foto: Gene Page/AMC

Frågan är dock inte enbart om Chandler Riggs kommer att lämna The Walking Dead, utan om han gör det, på vilket sätt blir det då? Död? Försvinnande som leder till ett möjligtvis comeback i en annan säsong? Ja, frågorna är många.

Pin It on Pinterest

Share This