Jenny Wilson släpper nytt album på svenska

av | jan 12, 2019 | Artiklar, Läsvärt, Nyheter

Jenny Wilson följer upp fjolårets album med en ny fullängdare på svenska.

Det var i mars förra året som Jenny Wilson släppte sitt ytterst starka album Exorcism och under hösten var hon aktuell med föreställningen Who’s Afraid of Jenny Wilson på Dramaten i Stockholm.

Nu står det klart att ny musik även att är vänta under 2019 och i ett meddelande på sina sociala medier berättar Jenny Wilson att hon släpper sitt första album på svenska i april. Det kommande albumet går under titeln TRAUMA och är producerat tillsammans med Johannes Berglund.

– Jag släpper min första platta på svenska i april. TRAUMA heter den. Den har rätt vidriga texter, men musiken är cool. Den är en slags blandning av min synthvärld och Hans Eks symfonivärld, producerad ihop med Johannes Berglund och det blev nånslags skräckfilmsmusik av hela, tror jag man kan säga. Ja, bara så ni vet att jag inte legat och latat mig, och att ni kan börja längta efter nåt! 2019 is on, skriver Jenny Wilson i ett meddelande om albumet.

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Pin It on Pinterest

Share This