Intervjuer

av | dec 5, 2016

Yelle: “Vi måste låta vår musik höras”

Det har gått sex år sedan Yelle släppte ett album sist. Nu är gruppen tillbaka med skivan L’ère du Verseau och vi har pratat med dem om processen bakom skivan, fansen och den komplicerade relationen med Frankrike.

läs mer

Skator: ”Jag försöker vara sann mot mina låtar”

Naturen och tidens gång har präglat Skators nya album År. En magnifik samling låtar som både bjuder på ett briljant textförfattande och instrumental finess. Vi har pratat med Lina Högström om den plötsligt inställda hösten och det musicerande tillståndet.

läs mer

REIN: “Jag vill skapa min egen legacy”

Rein har släppt sitt efterlängtade debutalbum REINCARNATED, ett album som berör stora teman som dystopi, en inre resa och död. I en intervju med Popmani berättar Rein om processen bakom samlingen, tankar om framgång och inspiration.

läs mer

The Sounds: ”Inget är så pinsamt som din egen rädsla”

Sedan genombrottet med Living in America (2002) har det mytomspunna Helsinborgbandet The Sounds fortsatt leverera indierockhits och liveshower. Från spelningar på Älmhults pizzeria till att dela scen med Gwen Stefani. Efter sju år är bandet återigen aktuella – plattan Things We Do for Love påminner om ett nystartat bands hunger.

läs mer

Klicka här & skriv till oss!

Pin It on Pinterest

Share This