Intervjuer

av | Dec 5, 2016

Kan besökarna hjälpa Department att bli klimatpositiva?

Vegansk mat, flera lokala datum och ingående analyser av leveranser och artistresor. Arbetet för att bli världens första klimatpositiva festival är en lång och hård väg att gå. Trots deras ansträngningar ligger bollen även hos besökarna, som kan göra en enorm skillnad för resultatet.

läs mer

Bob Hund: “Den skivan vi har gjort nu är den skivan vi ville göra förra gången”

Bob Hund är tillbaka med sitt nya album 0-100. Med en snart 30 år lång karriär bakom sig är bandet veteraner på den svenska musikscenen, men de fortsätter att vara ständigt relevanta, intressanta och nyskapande. Popmani har träffat trummisen Christian Gabel, gitarristen Conny Nimmersjö och basisten Mats Hellquist i Bob Hund för att prata om bland annat det nya albumet, musikbranschen och banddemokrati.

läs mer

OLSSON: ”Jag vill inte låta som någon annan”

Med nya albumet Tropical Cologne tar OLSSON sig ann ett nytt sound som han själv beskriver som “dagen efter”. Vi har pratat med honom om att ha sitt eget uttryck, hur en hanterar din respons och varför människor önskar att de var på en konstant semester.

läs mer

COBRAH: ”I framtiden vill jag utveckla sättet vi lyssnar på musik”

COBRAH debuterade i november förra året med singeln IDFKA och redan i december visade det sig att hon blivit nominerad till en Grammis för den tillhörande musikvideon. Ett verk som slog oss med häpnad av all dess unika prakt och råhet. En solig dag i april fick vi chansen att lära känna personen bakom allt läder, animationer och tunga basgångar.

läs mer

Name The Pet: “Det känns skönt, som en lättnad”

Artisten, låtskrivaren och producenten Name The Pet är tillbaka med albumet Än som hon släppt på egen hand, helt producerat av kvinnor. Vi har pratat med henne om hur det var att komma tillbaka med ny musik efter en tids tystnad, samarbete med nya människor och nätverket Join.

läs mer

Klicka här & skriv till oss!

Pin It on Pinterest

Share This