Intervjuer

av | Dec 5, 2016

The Japanese House: ”Det bästa med albumet är att jag tycker om det”

Det var en gång en åttaårig flicka, som under en familjesemester i på Cornwall bestämde sig för att vara pojke. Trots att detta endast varade en vecka, fortsatte Amber Bain att aldrig följa normen i vare sig sitt uttryck eller skapande. Idag känner vi till henne som The Japanese House, samma namn som familjens hotell under resan i Cornwall.

läs mer

[Ingenting]: ”Vi har gjort ett mästerverk”

[ingenting] släppte sitt senaste album #STXLM i slutet av 2018 och nu ger de sig ut på en omfattande turné. Vi har pratat med Christopher Sander om varför han har gjort årets mästerverk och hur han håller sig inom den klassiska popramen. 

läs mer

Fem snabba med boy pablo

Den norske indieprinsen boy pablo besöker ikväll Stockholm och Debaser Strand. Vi högg tag i honom och ställde fem snabba frågor om sitt musikaliska liv och inspirationen till det senaste albumet.

läs mer

Adam Tensta: ”Det är inte raketforskning och du måste ingenting”

För elva år sedan slog han igenom med singeln My Cool och därefter debutalbumet It’s a Tensta thing. Adam Taal blev Adam Tensta och gjorde inte bara en strålande musikkarriär inom hiphopen. Han återupplivade också hiphopscenen i Sverige tillsammans med musikkollektivet RMH. Under det senaste året har ytterligare något tagit form under Adams initiativ. Nämligen projektet FRAMÅT, en utbildning för våra nästa musikentreprenörer.

läs mer

Västerbron: ”Vi består av flera avdelningar”

Bandet Västerbron är just nu aktuella med sitt tredje studioalbum Flyktbeteendevetenskap. Vi har pratat med bandmedlemmen Patrik Lange om succén i grannlandet, förväntningarna på nya albumet och vad som är viktigast när en står på scen. 

läs mer

Norra reviret: ”Vi har blivit modigare”

Imorgon släpps den Luleåbaserade kvintetten Norra Revirets debút EP Driver. Vi har pratat med Janinne Sandström Oja, Ida Johansson och Lars-Johan Sandström från bandet om den nya EP:n, den Norrbottniska musikscenen och kommande planer.

läs mer

Klicka här & skriv till oss!

Pin It on Pinterest

Share This