Intervjuer

av | dec 5, 2016

Exklusiv premiär och intervju med Zacke

I dag står vi på Popmani för premiären av Zackes nya singel Solsidan och vi har pratat med honom om tankarna bakom låten, samarbetet med ”Mördar-Anders” och varför det är lättare att skriva om platsen en inte bor på. 

läs mer

VERO: ”Vi är mer inspirerade än någonsin”

Stockholmstrion VERO befinner rent musikaliskt i gränslandet mellan pop och rock. Nu är de aktuella med sin andra EP Heaven on Earth. Vi har pratat med bandet om den träffsäkra samlingen och deras nya samarbete med PNKSLM Recordings.

läs mer

Terra: ”Förbannelsen hittade ett annat sätt att leta sig in i mixen”

Terra dundrade in på den svenska indiescenen med sitt debutalbum Terrarism 2016 och har sedan dess förgyllt livescenerna med deras speciella uttryck som osar igenkännande. På fredag släpper Terra sitt efterlängtade andra studioalbum Underbara saker. Vi har pratat med bandets sångare Karl Sundström inför det stundande albumsläppet. 

läs mer

Exklusiv premiär och intervju med Tella Viv

Den 24 april släpper Tella Viv äntligen sitt debutalbum efter att tidigare ha släppt tre EP:s och som uppladdning står Popmani för premiären av singeln Inky som släpps på fredag. Vi har även hunnit prata med bandet om tankarna inför släppet och planerna för året. 

läs mer

Klicka här & skriv till oss!

Pin It on Pinterest

Share This