INGRID bjuder på digital musikfestival under 36 timmar

av | mar 26, 2020 | Artiklar, Läsvärt, Nyheter

Musikstudion INGRID i Stockholm livesänder en digital musikfestival under 36 timmar där bland annat Alice Boman, Tove Styrke, Shout Out Louds och Thomas Stenström medverkar.

”Som om världen inte var konstig nog innan den här senaste smockan så är vi nu mer förvirrade än någonsin. Svårt att skilja upp från ner, mörkt från ljust, klokt från dumt. Det enda vi vet med säkerhet är att vi kan och vill spela musik, så det kommer vi att göra.”

Det är vad som står på Facebook-evenemanget för onlinefestivalen 36h INGRID som börjar fredag 27 mars. Initiativet innebär 36 timmar av djs och livemusik direkt från INGRID Studios i Stockholm på streamingplattformen Twitch. Med en fullmatad lineup som innehåller bland annat Peter Bjorn and John, Shout Out Louds, Tove Styrke och Jenny Wilson är det svårt att hitta motsvarande alternativ i Stockholms nattliv. Dessutom är det helt gratis att titta på!

Sändningen börjar 14:00 på fredagen och avslutas under natten mot söndag. Donationer kan lämnas via Swish och Paypal för att arrangörer och artister ska få igen uteblivna inkomster till följd av inställda gig.

Medverkande artister och DJ:s

Ahmet Yaraman
Anna Drvnik
Alice Boman
Axel Boman
Daniel Lien
David Ritschard
Esther
Freja The Dragon
GRANT
Jazzagenturen
Jakob Grandin
Jenny Wilson
Johanna Beckman
Johnossi
Kornél Kovács
LFO2
Luciano Leiva
Lång-Kalle
Marble & Toof (Garage Sessions)
Nadja Chatti
Ollbult
OLSSON
Peter Bjorn and John
Pontus de Wolfe (dj-set)
Sagor och swing
Shout Out Louds
Thomas Stenström
Tove Styrke
Tussilago
YAYA (dj-set)

Författare:
Erik Magnusson, Skribent

Pin It on Pinterest

Share This