Idag släpps Vulkanos nya album

av | Nov 10, 2017 | Artiklar, Ny musik, Nyheter

Idag släpper Vulkano nytt album på eget skivbolag.

Idag släpps duon Vulkanos tredje album Peach Punch. Albumet släpps på deras eget bolag Vulkano Music i samarbete med Kobalts AWAL (Artists without a label). Det första smakprovet C’est Bon från albumet har fått hyllningar både på hemmaplan och utomlands. Vulkano består av Cissi Efraimsson och Lisa Py som har gjort musik tillsammans sedan en längre tid då de spelade tillsammans i det nu splittrade bandet Those Dancing Days.

Enligt duon är albumet laddat med känsloladdade, sagolika och fantasieggande texter. Albumet är fyllt med Magi, kärlek, depression, eskapism och fest besjungs och med ett ständigt närvarande feministiskt budskap. Albumet ska enligt Cissi Efraimsson innehålla mer renodlad pop:

– Det är väldigt lätt och vanligt att avfärda hitpop som enkel att skriva, men det är i själva verket bland det svåraste man kan göra. Så det blev lite av en utmaning att försöka föra in sådana komponenter i musiken. Och det som är så kul med ren popmusik är att man kan nå ut till så himla många, säger Cissi Efraimsson.

Författare:
Emma Isberg, Skribent

Fotograf: Olof Grind

Pin It on Pinterest

Share This