I Break Horses är tillbaka med ny musik

av | feb 4, 2020 | Artiklar, Läsvärt, Ny musik, Nyheter, Video

Den svenska duon I Break Horses annonserar nytt album.

Det har gått sex år sedan den svenska duon I Break Horses senast var aktuella med albumet Chiaroscuro (2014) och nu står det klart att bandet äntligen släpper ett nytt album i vår.

Singeln Death Engine släpptes i går tillsammans med en egengjord musikvideo och den 8 maj släpps albumet Warnings i sin helhet via Bella Union/Pias.

– Det har gått ett tag sedan det senaste albumet. Några av er kanske tycker det har gått långt tid, medans andra kanske inte har lagt märke till det över huvud taget. Tiden är en hal jävel. Men jag behövde fokusera på vad jag verkligen ville och det var för att skapa de mest intima och uppriktiga låtar som jag kände att jag hade i mig. Och jag vill ge dem till er, berättar Maria Lindén.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This