Här är Musikhjälpens programledare 2020

av | nov 12, 2020 | Artiklar, Nyheter

Brita Zackari, Farah Abadi och Felix Sandman är årets programledare för Musikhjälpen.

I dag blev det klart vilken trio som leder Musikhjälpen 2020 och i år blir det programledaren och poddaren Brita Zackari, Musikhjälpen-veteranen Farah Abadi och artisten Felix Sandman.

– Jag är otroligt peppad och hedrad över att få detta uppdrag särskilt ett år som detta, när vårt behov av gemenskap och samhörighet är större än någonsin. Musikhjälpen är ju det trygga skepp som varje år ger en hoppet om mänskligheten tillbaka, med massor av engagemang som verkar samla nästan hela landet kring ett och samma mål, säger Brita Zackari.

Temat för i år är ”Ingen människa ska lämnas utan vård” och Musikhjälpen kommer att sändas under 144 timmar mellan den 14-20 december.

– Det känns otroligt kul och jag är så stolt över att få programleda Musikhjälpen tillsammans med två fantastiska kvinnor jag ser upp till! Jag har fått äran att vara gäst varje år sedan 2014 och tycker att Musikhjälpen är ett så varmt och fint initiativ som tar fram det bästa hos människor och förenar världen i kärlek och musik. Jag ser fram emot intressanta möten och att få ta del av allas personliga resor och bidra till att stärka engagemanget hos människor för årets viktiga tema, säger Felix Sandman.

Författare:
Redaktionen

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Pin It on Pinterest

Share This