Fricky och Cherrie släpper gemensam singel

av | Dec 28, 2018 | Artiklar, Ny musik, Nyheter

Fricky och Cherrie släpper idag den den souliga balladen Kungsliften tillsammans.

Fricky avslutar sitt succéår med en sista singel titulerad Kungsliften där han gästas av ingen annan än Cherrie. Låten är producerad av Filip Hunter och handlar om den övermäktiga utsikten som finns högst upp på en bergstopp, men också om ensamheten och kylan.

– 2018 har haft sina uppförsbackar och nedgångar för mig. Tack till Fricky som visade mig Kungsliften, säger Cherrie. Låten lärde mig att jag vågar åka ner för att sen kunna bli starkare inför nästa resa. Det är exakt det den här låten handlar om för mig.

– Beatet och ljudbilden som Filip Hunter har skapat fungerade som en naturlig vindpust som utan eftertanke styrde mig och Cherrie åt olika håll, säger Fricky. Vi fick sväva för oss själva men också tillsammans, och musiken hjälpte oss att följa med på resan upp och ner. För det är vad allt handlar om för mig. Resan upp men likväl resan ner, som ofta är den stora utmaningen.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This