Fricky: ”Det känns som att jag går runt i en fantasivärld”

av | jan 20, 2019 | Artiklar, Intervjuer

Efter P3 Guld 2019 passade Popmani på att prata med några av vinnarna. Fricky röstades fram av lyssnarna till årets artist.

Hur känns det?
– Det är helt absurt. Jag har varit hemma i en månad och varit uppe i ett helt annat moln, och så kommer jag hit och vinner det här. Det känns som att jag går runt i en fantasivärld, det känns inte verkligt. Men jag hoppas att det kommer att landa så småningom och då kommer jag vara extremt glad och tacksam. Det är mycket tankar och känslor. Jag är väldigt ödmjuk inför allt som händer och allt som har hänt nu ikväll. Jag kan inte förstå det.

I ett annat moln – du syftar såklart på din nyfödda dotter. Hur är det att ha fått barn?
– Det går inte ens att beskriva. Det är en helt utomjordisk känsla. Det hände – och det är typ det mest fantastiska som någonsin har inträffat. Det är kul. Jag är också peppad att komma tillbaka efter det.

Vad tänker du när du ser tillbaka på 2018?
– Jag kan inte riktigt göra det än, jag har inte riktigt hunnit. Det har varit så mycket. Jag har fokuserat på att känna in vad som händer för stunden och att fortsätta som vanligt. Och det kanske är fel för jag har till exempel inte firat det här året riktigt.

Och vad händer 2019?
– Den som lever får se. I sinom tid så kommer jag att släppa ny musik och den kommer när jag känner att jag upplevt någonting som jag behöver prata om. Det här är en fantastisk period i livet och för att vara vid liv, med min familj och allt, så förhoppningsvis kommer jag ha något att skriva om. Jag kan inte säga riktigt men vi kör!

Författare:
Sofia Ekberg Ekendahl, Skribent

Fotograf:
Carolina Mendozza

Pin It on Pinterest

Share This