Under pressveckan slår Stockholms PR-byråer upp dörrarna för att visa upp höstens kommande kollektioner. Det är nu man får chansen att verkligen klämma och känna på kläderna som sågs på modeveckans catwalk i januari. Jag har sprungit mellan presskontoren, minglat, ätit snittar och dessutom valt ut fem favoriter inför hösten.

DSC07536
Lurviga väskan
Jag har utvecklat en besatthet av lurviga väskor som lever vidare även i höst. Som tur är levererar Monki denna stilrena kuvertväska i fakepäls som även säljs online!


 

DSC07572
Perfekta sneakers
Adidas kan konsten att skapa monokroma sneakers med subtila detaljer. Den här modellen heter Tubular, kostar 1000 kr jämnt och finns redan i butik. En god investering inför hösten! Skulle passa perfekt till luftiga klänningar eller vida byxor.


 

DSC07575
Uppdaterade läderkjolen
Läderplagg har varit på agendan ett tag nu men hos svenska Tiger of Sweden får läderkjolen en uppdaterad look med asymmetriska överlappningar. Den matchar jag gärna med ovanstående sneakers i höst.


 

DSC07415
Miljövänliga bågar
Hos Presskontakterna visade Norrländska märket EoE supersnygga solbrillor med bågar i olika mönster. Glasögonen är ekologiska och 100 % återvinningsbara.


 

DSC07524
Detaljarbetet hos Lamija
En klar favorit från Stockholms modevecka är nykomlingen Lamija. Hos pr-byrån Ibeyo fick vi möjlighet att syna höstkollektionen i sömmarna och förundras över designerns otroliga detaljsinne. Jag ser fram emot att följa Lamijas resa mot toppen.

Pin It on Pinterest

Share This