Fem album med Kavi Kwai

av | dec 12, 2020 | Artiklar, Fem album med, Läsvärt

Varje vecka väljer redaktionen ut ett band eller en artist som får dela med sig av fem betydelsefulla album för just deras musik.

Hannah Tolf – The Park (2014)

När jag lyssnar på den här skivan blir jag helt tagen av att det finns så vackra röster. På ett sätt kan jag inte förstå att det är möjligt. En skiva som bör lyssnas på från början till slut.

Bästa spår: The Park

Msafiri Zawose – Uhamiaji (2017)

Om du är en person som letar efter ny musik, så vill jag tipsa om att varje år kolla Clandestinos lineup – även om ni inte har möjlighet att gå på festivalen. Det var så jag hittade den här kompositören och sen dess har jag lyssnat myyyyycket på det här skivan.

Bästa spår: Nzala Urugu

Fever Ray – Fever Ray (2009)

Ni som fattar fattar.

Bästa spår: I’m Not Done

Samuel Hällkvist – Variety of Live (2015)

Nämen den här skivan är bara så otrolig. Lyssna!

Bästa spår: Music for the Maraca Triplet

Meredith Monk – On Behalf Of Nature (2016)

Meredith Monk är min ständiga följeslagare i livet. Hennes musik är inspirerande, kraftfull och nytänkande på ett svårslaget sätt. Det kan låta banalt men det här är musik som får mig att vilja ta vara på livet.

Bästa spår: High Realm Reprise

Pin It on Pinterest

Share This