Fem album med Girl Crush

av | feb 23, 2019 | Artiklar, Fem album med

Varje vecka väljer redaktionen ut ett band eller en artist som får dela med sig av fem betydelsefulla album för just deras musik.

Hung at Heart – The Growlers (2013)

Det här albumet gjorde ett enorm intryck under mitt sista år som tonåring. Beach rats är en absolut favorit. Lyriken är djup men leveransen väldigt laid back.

Howlin’ – Jagwar Ma (2013)

Jag fick det hör albumet i födelsedags present när jag precis flyttat till London. Vi bodde 5 pers på två madrassen i en studio. Jag brukar komma tillbaka till albumet när jag behöver inspiration.

Smoke Ring For My Halo – Kurt Vile (2011)

Det här albumet blir aldrig gammalt för mig. Jag återkommer till det och varje gång är det som att jag hör det för första gången! Kurt Vile är brilliant i sina melodier och teman.

Deep Cuts – The Knife (2003)

Alla låtar på det här albumet tar mig tillbaka till tonåren och hemmafester. Men även smärta och ångest att bli vuxen. Produktion och lyrik har haft stor inverkan på Girl Crush.

New Skin For The Old Ceremony – Leonard Cohen (1974)

Leonard Cohen va alltid mammas favorit så han har alltid varit där som en extra förälder . Vilket mitt favorit album är förändras med årstiderna men just mu är det det här med favorit låten lover lover lover.

Pin It on Pinterest

Share This