Fem album med Alma

av | Nov 4, 2017 | Artiklar, Fem album med

Varje vecka väljer redaktionen ut ett band eller en artist som får dela med sig av fem betydelsefulla album för just deras musik.

True Romance – Charlie XCX (2013)

Det var ett album som jag brukade lyssna mycket på med min kompisar när vi var tonåringar. Det är en väldigt rebellisk skiva som passar perfekt till fest.      

The Life Of Pablo – Kanye West (2016)

Jag var mycket i Los Angeles när det albumet kom ut och jag tror att det var första gången som jag hur bra rapp kunde vara. Detta album gjorde även att jag började lyssna på andra rappartister som Young Thug och Travis Scott.

ANTI – Rihanna (2016)

Jag tycker verkligen inte att Rihanna släppte en popskiva fylld med hits utan snarare en skiva med mer experimentell musik och det gillar jag verkligen. Det är en skiva med väldigt mycket själ.

Ladywood – Tove Lo (2016)

Jag gillar hela produktionen bakom det här albumet och jag kan relatera väldigt mycket till texterna. Jag tycker att Tove Lo är en väldigt cool tjej.

Purpose – Justin Bieber (2015)

Den här skivan innehåller väldigt bra popmusik. Den är välproducerat, har bra texter och sjuka melodier. Album håller en högkvalité och jag tycker att Justins röst är fantastisk.

Pin It on Pinterest

Share This