Fållan presenterar de första akterna till öppningsfesten

av | nov 20, 2019 | Artiklar, Nyheter

Nadia Tehran och The Hanged Man är två av de akter som du kommer kunna se när den nya kulturarenan Fållan håller sin öppningsfest.

Den 29 november öppnar gänget bakom Nobelberget den nya konsert och klubbarenan Fållan i Slakthusområdet och nu står det klart att den första festen kommer att bjuda på musik från Linda Pira, Kittin, Nadia Tehran och The Hanged Man.

Utöver det kommer även Fållan Park att invigas med bland annat en byggbodsfest med Johanna Beckman och vännerna Yourhighness, Jasses Brassekasse och Sophie Lingö. Samt två dansgolv, 15 djs, en gästande festival och två gästande klubbar att presenteras.

– Fållan är ett sånt där projekt som man drömt om, kliat sig i huvudet över, vridit och vänt på varenda liten detalj, samtidigt som det halvvägs in känts som att man inte kommer ha en susning om vad det faktiskt blir. Betongklumpen som var Nobelberget blev med sina knappa år på nacken en av de mjukaste platserna som jag känt. Det ska bli spännande att se vad den här kolossen till byggnad kommer vara om ett par år, säger Thea Mårdbrant, operativ chef på Fållan.

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Press

Pin It on Pinterest

Share This