De är nominerade till Grammy 2021

av | nov 24, 2020 | Artiklar, Nyheter

I dag presenterades de nominerade till Grammys 2021 och bland de med flest nomineringar hittar vi Beyoncé, Taylor Swift, Dua Lipa och Roddy Ricch.

Under tisdagskvällen presenterades de nominerade Grammygalan som går av stapeln den 31 januari 2021. Beyoncé är den artist som kammade hem flest nomineringar med hela nio stycken, bland annat i de tunga kategorierna Årets bästa låt, Årets skiva och Årets musikvideo.

Även Dua Lipa och Post Malone kammade hem nomineringar i de största kategorierna Årets bästa låt, skiva och album och Dua Lipa blev tillsammans med Taylor Swift och Roddy Rich de som kammade hem sex nomineringar var.

I en av de stora kategorierna i form av Årets bästa låt återfinns Black Parade av Beyoncé, Black Pumas Colors, Rockstar med DaBaby och Roddy Ricch, Say So med Doja Cat, Don’t Start Now av Dua Lipa, Circles av Post Malone, Megan Thee Stallion och Beyoncés Savage och förra galans stora vinnare Billie Eilish med Everything I Wanted.

Bland de nominerade till Årets album hittar vi Jhené Aikos Chilombo, Black Pumas Black Pumas, Coldplays Everyday Life, Jacob Collier med Djesse Vol. 3, Haims Women in Music Pt. III, Dua Lipas Future Nostalgia, Post Malones Hollywood’s Bleeding och Folklore av Taylor Swift.

Hela listan på alla nominerade hittar du här

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This