Chelsea Wolfe släpper nytt album

av | jun 18, 2019 | Artiklar, Läsvärt, Ny musik, Nyheter

Chelsea Wolfe bjuder på ett smakprov från sitt kommande album på singeln The Mother Road.

Efter releasen av sitt senaste album Hiss Spun (2017) är Chelsea Wolfe nu tillbaka med den glädjande nyheten om hon släpper ett nytt album i höst.

Albumet kommer att gå under titeln Birth Of Violence och först ut från skivan är singeln The Mother Road som släpptes idag.

– Jag har varit i konstant rörelse under de senaste åtta åren; turnerat, flyttat, spelat på nya scener, utforskat nya platser och människor. Det har varit en otrolig tid av lärande och jag har vuxit som musiker och artist. Men efter en stund började jag förlora en del av mig själv och jag behövde lite tid för att lära mig att ta hand om mig själv, skriva och spela så mycket som möjligt, berättar Chelsea Wolfe i pressmeddelande om releasen.

Birth Of Violence släpps den 13 september via Sargent House.

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Pin It on Pinterest

Share This