Charli XCX annonserar nytt album

av | apr 7, 2020 | Artiklar, Nyheter

Charli XCX annonserar nytt album som skapats i karantän.

Att världen befinner sig i karantän är absolut ett näringsmedel för det kreativa skapandet och en artist som verkligen inte ligger på latsidan är Charli XCX som under de senaste veckorna bjudit på livesändningar med bland annat Zara Larsson, Orville Peck och Tove Lo.

Nu står det även klart att Charli XCX börjat arbeta på ett nytt album under sin tid i isolering och den 15 maj släpper hon skivan How I’m Feeling Now. Släppet annonserades i går via Zoom och under den närmsta tiden kommer Charli XCX även att släppa en email som fansen kan använda för att kommunicera med henne, samt hålla regelbundna möten via Zoom.

– Jag kommer endast att använda de verktyg som jag har i mina fingertoppar, de människor som jag kan nå online, de jag har i mitt hus för att skapa musiken, omslaget och mina videos för att skapa albumet, berättar Charli XCX.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This