Bombay Bicycle Club annonserar nytt album

av | sep 3, 2019 | Artiklar, Ny musik, Nyheter

Bombay Bicycle Club annonserar nytt album och delar med sig av en video till den nyligen släppta singeln Eat, Sleep, Wake (Nothing But You).

Efter fem års väntan återvände Bombay Bicycle Club i förra veckan med singeln Eat, Sleep, Wake (Nothing But You) och idag gick bandet ut med nyheten om att de kommer att släppa ett nytt album den 17 januari.

Skivan som blir bandets femte album kommer gå under titeln Everything Else Has Gone Wrong och är uppföljare till So Long See You från 2014.

– Det är en skiva för alla som vänt sig till musik i en svår tid. Det handlar om trösten man kan få av att lyssna till eller själv spela musik. För mig personligen handlar det om frustrationen att inte kunna uttrycka mig för andra. Om att ofta vara en person som kan känna sig missnöjd och missförstådd i konversationer, men som förlitar sig på musik för att kommunicera, berättar Jack Steadman i en kommentar om albumets titel.

I samband med att Bombay Bicycle Club idag annonserade sitt kommande album släpptes också en musikvideo till singeln Eat, Sleep, Wake (Nothing But You).

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Pin It on Pinterest

Share This