Varje vecka tipsar litteraturredaktionen om nya boksläpp. Här är titlarna för vecka 40:

Born to run – Bruce Springsteen

skarmavbild-2016-10-03-kl-09-24-52

”Bossens” självbiografi är äntligen här. I sju års tid har Bruce Springsteen i hemlighet skrivit på boken om sitt liv – så här långt. Berättelsen sträcker sig från uppväxten i Freehold, New Jersey till idag, då Springsteen är en av våra allra största musiker och sätter världens alla arenor i brand.

Så här säger författaren själv om boken: ”Att skriva om sig själv är märkligt … Men i ett sådant här projekt har författaren avgett ett enda löfte, och det är att visa läsaren sitt inre. På de här sidorna har jag försökt göra det.”

Finns i butik!

 

Hatad och älskad – Alexandra Nilsson, Ylva Enström

hatad-och-alskad

Alexandra Nilsson har bloggat under alter egot ”Kissie” sedan 2007 och har sedan dess blivit en av Sveriges största bloggare med över 120 000 läsare varje dag. Med sitt för många provokativa alter ego har Alexandra Nilsson skapat stor uppmärksamhet genom åren.

I sin bok ”Hatad och älskad”, skriven tillsammans med Ylva Enström, är det inte Kissies röst som hörs, utan Alexandras egen. Hon berättar om vad som pågår bakom bloggens glammiga yttre och dess baksidor. Kanske är det trots de många åren med bloggen först nu vi får lära känna Alexandra Nilsson.

Finns i butik idag!

Pin It on Pinterest

Share This