UPPTÄCK: Adam Chia – Du kommer sakna mig

Jag ser dig satte sig snabbt på huvudet och idag släpper han ännu en singel som är lika dansant och genialisk. Från DJ-båset på den hemliga skogsfesten mitt i natten till radioplågan under den långa färden hem. Du kommer sakna mig är en låt som kommer att spridas brett då igenkänningsfaktorn är högst mänsklig. 

Adam Chia började visa sig 2016 och idag släpper han sin femte singel. Han har en speciell stil som inte påminner om någonting annat. Det är lättsamt samtidigt som han har något att berätta bakom sin catchiga approach. Stockholm har tagit klivet och Adam gör elektronisk pop med hip hop influenser. Han sjunger på svenska, det känns storstad och jag hoppas att Göteborg lyssnar och tar efter.  Det är friskt, vågat och väcker det övergivna tonårshjärtat till liv.

En liten fågel har även viskat att det snart kommer en video. Jag blickar ut mot rymden med stor förväntan.

Kommentarer

Popmani ansvarar inte för innehållet i kommentarsfältet. Skribenten ansvarar själv för det hen skriver i kommentarsfälten på Popmani.se.

';