UPPTÄCK: Marika Hackman – Boyfriend

Den förut mer subtila Marika Hackman har dragit upp tempot och fångar oss på nytt på hennes senaste singel Boyfriend.

Jag kommer ihåg första gången jag hörde Marika Hackman, år 2014 på Debaser Strand då hon agerade support åt The Antlers. En då något timid Hackman framförde slående låtar så som Bath Is Black och You Come Down och sedan dess har hon fortsatt dykt upp i mina playlists under åren. Nu senaste aktuell med en EP:n Wonderland fylld med jullåtar.

Nyligen bytte Marika Hackman skivbolag och släpper numera under AMF Records, något som verkligen verkar passa hennes nya stil som vi hör på singeln Boyfriend som släpptes i torsdags. Låten innehåller förutom Hackmans fantastiska röst även klockren lyrik och ett upptempo som vi tidigare inte hört i Marikas musik. Jag ser fram emot att höra mer av Marika Hackmans nya musikaliska skrud.

Kommentarer

Popmani ansvarar inte för innehållet i kommentarsfältet. Skribenten ansvarar själv för det hen skriver i kommentarsfälten på Popmani.se.

';