Anohni följer upp succéalbumet med ny EP

I mars släpper Anohni en uppföljande EP till det hyllade debutalbumet HOPELESSNESS och idag kan vi lyssna på det första smakprovet från EP:n i form av singeln Paradise.

När Anohni släppte albumet HOPELESSNESS i början på maj förra året tog det inte många lyssningar innan en kunde konstatera ett mästerverk och därför känns det inte mer än rätt att albumet får sig en följeslagare i EP-format. EP:n PARADISE släpps den 17 mars via Rough Trade Records och innehåller ett flertal låtar som Anohni nyligen visat upp live så som In My Dreams, Jesus Will Kill YouShe Does’nt Mourn Her Loss samt singeln Paradise som släpptes idag.

 

Kommentarer

Popmani ansvarar inte för innehållet i kommentarsfältet. Skribenten ansvarar själv för det hen skriver i kommentarsfälten på Popmani.se.

';