beabadoobee annonserar debutalbum

av | jul 20, 2020 | Artiklar, Läsvärt, Ny musik, Video

Efter två hyllade EP:s i fjol står det nu klart att beabadoobee släpper sitt debutalbum senare i år.

Bea Kristi har sedan debuten med sitt projekt beabadoobee hunnit släppa flera hyllade EP:s och i fjol var hon aktuell med samlingarna Loveworm och Space Cadet.

Nu står det klart att hon släpper sitt debutalbum senare i år och i samband med att nyheten gick ut, släpptes också ledsingeln Care. En fängslade poplåt som verkligen tar en tillbaka till 90-talet.

– Den här låten påminner om en 90-tals film, som när man kör längs en motorväg. Den handlar ganska mycket om att jag är arg på samhället och folk runt om kring mig som inte känner mig och som inte bryr sig. Jag vill inte att någon ska tycka synd om mig. Jag vill bara att man ska förstå vad jag har gått igenom, berättar Bea Kristi i en kommentar om låten.

Videon spelades in under pandemin och Bea Kristi berättar att det är en av anledningarna till att musikvideon blev en av de mest personliga och äkta videos som hon någonsin skapat.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This