Recensioner

av | Dec 5, 2016

RECENSION: Hanna Järver – So Long

Efter hyllade singlar som Alabamatröjan och två EPs har Hanna Järver äntligen släppt sitt debutalbum So Long. På nya albumet presenterar hon alster som tar med lyssnaren på en resa genom scener ur hennes liv vilket hon klockrent porträtterar genom sitt ärliga textförfattande.

läs mer

RECENSION: Familjen – Kom

Väntan har varit lång sedan Familjens senaste album Allt På Rött kom ut. När artisten efter sex år släpper nytt levereras både musik och politik.

läs mer

RECENSION: Jonas Lundqvist – Affärer

I ett par decennier har Jonas Lundqvist, som bland annat grundarde av Bad Cash Quartet som elvaåring, gett oss bra musik. När han nu släpper sitt fjärde soloalbum Affärer är naknare än någonsin.

läs mer

RECENSION: Slowgold – Mörkare

Slowgolds fjärde album går under titeln Mörkare, och det låter – föga överraskande – mörkare än tidigare och starkare än någonsin. Slowgolds enastående röst omgärdas av sliriga gitarrer, taktfast bas och texter som pendlar mellan hopp och förtvivlan.

läs mer

RECENSION: MGMT – Little Dark Age

Med sitt fjärde album fortsätter MGMT att utforska nya metoder att göra pop. Den här gången har åttiotalets syntar tagit över ljudbilden, och det skär sig en aning med bandets typiska sound.

läs mer

RECENSION: ShitKid – This Is It

Med den tredje EP:n från ShitKid på lika många år lyckas hon behålla den höga standarden vi har kommit att förvänta oss från henne, och får oss som vanligt att längta efter mer.

läs mer

RECENSION: Hurula – Varje ensam natt

Nära två år efter sista skivan släpper Hurula fyrspårs EP:n Oss är allt. För de flesta finns bara ett spår tillgängligt, på Spotify, men kommer en över vinylen hittar så en fyra låtar med ett kallt elektroniskt sound ackompanjerat av välskrivna texter om kärlek.

läs mer

RECENSION: I.B. Sundström – I den skinande gyttjan

I.B. Sundström från indiepopbandet Pascal debuterade i slutet av oktober som soloartist med släppet av ett säreget albumepos; I den skinande gyttjan. I slutet av januari spelar han sagda album på Dramatens lilla scen, och biljetterna hotar att ta slut.

läs mer

Klicka här & skriv till oss!

Pin It on Pinterest

Share This