Recensioner

av | Dec 5, 2016

RECENSION: Lil Uzi Vert – Lollapalooza

Lollapalooza Stockholm 2019 hade en imponerande line-up. Några av världens största artister inom både pop, rock och hiphop hade för en helg valt att samlas på Gärdet och för det mesta verkade både artist och publik se detta som en stor, viktig, och speciell upplevelse. Det gjorde tyvärr inte Lil Uzi Vert.

läs mer

RECENSION: The Hives – Lollapalooza

Att bli glatt överraskad. Att bli förvånad, att se och uppleva något nytt. Oftast är det därför man vill gå på konsert. Med The Hives är det annorlunda. Med the Hives vet man exakt vad man kommer få, vilken energi, vilka låtar och vilken show. Trots detta så tröttnar man aldrig. För man vet att det alltid är så jävla bra.

läs mer

RECENSION: Travis Scott – Lollapalooza

Det var med stor anspänning som folkmassorna trängdes framför Tower Stage på Lolapalooza. Om bara någon minut kommer scenen lysas upp och publikens jubel dåna över gärdet. Det är sista akten för kvällen och det är ingen mindre än Travis Scott.

läs mer

RECENSION: Dungen – Mosebacketerrassen

Att bevittna Dungen live kan likställas med att se en abstrakt tavla målas 50 gånger om – hur du än försöker att koppla ihop punkterna i de till synes oförutsägbara penseldragen gömmer det sig trots allt en raffinerad metod som i slutändan belönar den mest ihärdiga betraktaren.

läs mer

RECENSION: Hot Chip – A Bath Full of Ecstasy

Lekfullt, modernt och mångbottnat. Så beskrivs nog enklast Hot Chips nya album A Bath Full of Ecstasy. På ett moget och inspirerat sätt leker de med begreppet pop och låter musiken flyta mellan inspirationer från helt skilda håll.

läs mer

RECENSION: Veronica Maggio – Fiender är tråkigt

Det är en intressant framtidsglimt lyssnaren får på den första delen av Maggios Fiender är tråkigt. Hennes nya samarbetspartners Jocke Berg och Simon Hassle lyser igenom, men det finns fortfarande toner som är typiska för Uppsalas största popexport.

läs mer

Klicka här & skriv till oss!

Pin It on Pinterest

Share This