Recensioner

av | Dec 5, 2016

RECENSION: Hurula – Varje ensam natt

Nära två år efter sista skivan släpper Hurula fyrspårs EP:n Oss är allt. För de flesta finns bara ett spår tillgängligt, på Spotify, men kommer en över vinylen hittar så en fyra låtar med ett kallt elektroniskt sound ackompanjerat av välskrivna texter om kärlek.

läs mer

RECENSION: I.B. Sundström – I den skinande gyttjan

I.B. Sundström från indiepopbandet Pascal debuterade i slutet av oktober som soloartist med släppet av ett säreget albumepos; I den skinande gyttjan. I slutet av januari spelar han sagda album på Dramatens lilla scen, och biljetterna hotar att ta slut.

läs mer

RECENSION: El Perro Del Mar – Way Out West

I fredags spelade El Perro Del Mar på Folkteatern och Popmanis Amanda Båmstedt var en av de lyckliga som hann in innan dörrarna stängdes. Läs om El Perro Del Mars magiska framträdande och om backdrops en sent kommer att glömma.

läs mer

RECENSION: Waxahatchee – Out In The Storm

Katie Crutchfields soloprojekt Waxahatchee är tillbaka med sin fjärde fullängdare Out In The Storm som följer upp förra plattan Ivy Trip. Skivan är producerad tillsammans med John Agnello och Popmanis Josef Hermansson konstaterar att det inte råder något tvivel om att skivan är en fullträff.

läs mer

Klicka här & skriv till oss!

Pin It on Pinterest

Share This