Recensioner

av | Dec 5, 2016

RECENSION: Erik Lundin – Zebrapojken

På Erik Lundins debutalbum Zebrapojken blommar hans musikaliska karriär ut. Lyriken är intelligent, målande och personlig och han har gett oss en skiva som ger en mer ju mer en lyssnar.

läs mer

RECENSION: Maggie Rogers – Berns

Med inte den minsta tveksamhet intog stjärnskottet Maggie Rogers scenen på Berns i Stockholm. Med en klang lika självklar som hennes scennärvaro levererade hon en konsert där ingen lämnades oberörd.

läs mer

RECENSION: Anderson .Paak – Annexet

Det är med en förväntansfull stämning i luften som stockholmarna tågar i samlad trupp från Globens tunnelbana till Annexet. Ikväll är det mannen bakom trummorna, solglasögonen, och dem vita tänderna som intar scenen för tredje gången i Stockholm – vi talar naturligtvis om Anderson Paak.

läs mer

RECENSION: Lost Under Heaven – Daze Days

När Lost Under Heaven tar kontroll över Slaktkyrkan på Daze Days visar de att de med sin kompakta arenarock i svart elektrisk läderförpackning visa att de framförallt är ett band som ska upplevas live.

läs mer

RECENSION: Hurula – Klass

Bara veckor efter Hurula kammar hem årets rock på Grammisgalan för EP:n Oss är allt släpper han nu tredje fullängdaren Klass. En naknare skiva än de tidigare, fylld av mörker.

läs mer

Klicka här & skriv till oss!

Pin It on Pinterest

Share This