Recensioner

av | Dec 5, 2016

RECENSION: Niki & The Dove – Tigern och Svanen

Det sägs att öppning och avslut är det viktigaste vid ett framträdande. Att det är det publiken minns när lämnar salongen. Allt är förlåtet – så länge man avslutar på god ton så att säga. Ja, dramatens föreställning Tigern och Svanen hoppades nog på att detta i alla fall.

läs mer

RECENSION: MØ – Nobelberget

Med sin oerhörda energi på scenen gjorde MØ hela nobelberget till ett stort dansgolv. Hennes hesa röst och elektroniska låtar med tung bas gör henne till en extremt stark liveartist.

läs mer

RECENSION: Little Jinder – Berns

Little Jinder gav allt på scenen under sin spelning på Berns. Få artister uppträder med samma energi och närvaro. Kombinerat med flera starka gästartister och hennes elektroniska, destruktiva hits blev det en helt fantastisk kväll.

läs mer

RECENSION: Ben Howard – Annexet

Från scenen strömmar varm och mjuk musik ut över rummet. Det instrumentella tar mycket plats och många av låtarna glider in i varandra, så att en inte hinner märka att de byts ut. Ben Howards senaste skiva är mer konstnärlig och oförutsägbar än hans tidigare låtar och sådan blev även konserten på Annexet.

läs mer

RECENSION: Jungle – Vasateatern

Första helgen i november förvandlades den anrika Vasateatern till ett varmt och vibrerande dansgolv. Magikerna är det brittiska bandet Jungle. De är nu på turné efter att ha släppt sitt andra album For Ever tidigare i år.

läs mer

RECENSION: Robyn – Secret Gig

Det var länge sedan Robyn mötte sin publik live. Sedan bjöds de mest hängivna fansen in till en hemlig spelning. Hennes ödmjuka och varma stil på scenen gjorde det till en magisk kväll.

läs mer

Klicka här & skriv till oss!

Pin It on Pinterest

Share This