Playlists

av | dec 5, 2016

PLAYLIST: En alternativ jul

Spellistan för dig som har tröttnat på julmusik, men gärna lyssnar på Fleet Foxes, The Beatles, Kate Bush och Björk i väntan på julafton.

läs mer

PLAYLIST: Björk

Isländska Björk har varit aktiv som artist i över fyrtio år och i år släpper hon sitt tioende album som soloartist, Utopia . Att orientera sig i Björks olika perioder som artist och hennes flertaliga musikaliska projekt är ingen enkel uppgift, men oroa dig inte. Popmani tar dig i handen och bjuder på en spellista där vi har samlat Björks viktigaste låtar.

läs mer

PLAYLIST: Thåström

Idag fyller en av Sveriges viktigaste musiker, Joakim Thåström 60 år och det ska vi självklart uppmärksamma med en playlist fylld av hans bästa verk.

läs mer

PLAYLIST: Internationella kvinnodagen

Idag är det internationella kvinnodagen, dagen till ära har vi samlat våra grymmaste musiker på en spellista fylld med kraft, kvinnor och systraskap. Vrid upp volymen och maxa dagen tillsammans med oss!

läs mer

PLAYLIST: Årets 100 bästa låtar

Vi kan nog alla konstatera att 2016 verkligen har varit ett fantastiskt musikår. Popmanis musikredaktion har samlat sina 100 favoritlåtar från året som gått i en playlist till er.

läs mer

Klicka här & skriv till oss!

Pin It on Pinterest

Share This