Åre Sessions blir digitalt

av | feb 24, 2021 | Artiklar, Nyheter

I väntan på att kunna arrangera Åre Sessions fysiskt på plats i Åre så presenterar festivalen ett digitalt program.

Åre Sessions var en av de festivaler som först tvingades ställa in när coronapandemin slog till förra året. I år blir det också ett annorlunda år och därför flyttar Åre Sessions ut festivalen på internet för att skapa en unik upplevelse för de som suktar efter festivalkänslan.

Under våren kommer festivalen att släppa flera filmer som ska stilla suget för den fysiska upplagan. Den digitala festivalupplevelsen kommer att komma i form av filmer där stora namn inom skid-, snowboard- och musikvärlden intervjuas och visar upp unika framträdanden. Artister som Molly Sandén och Fricky kommer att medverkar i filmerna som släpps med start onsdag den 24 februari.

– Det här året har såklart varit en enorm utmaning för hela vår bransch. Men den rådande situationen har också tvingat oss att tänka om, tänka nytt, och fortsätta utmana oss själva rent kreativt. Vi längtar efter att få återvända till Åre för en fysisk festival, men tills dess har vi hittat nya spännande sätt att aktivera oss på, säger Liza Nilsson från festivalledningen.

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Timothy Gottlieb

Pin It on Pinterest

Share This