Den 4 oktober släpper H&M ett unikt samarbete med Anna Dello Russo. En accessoarkollektion präglad av lyx, lekfullhet och stil. 

Anna Dello Russo är en välkänd stilikon och moderedaktör inom modevärlden. Hen har tidigare varit chefredaktör för Condé Nast Italia men är numera chefredaktör för Vouge Japan. Tillsammans med H&M har nu den legendariska modeikonen skapat en glamorös kollektion av accessoarer. I kollektionen ser vi smycken, solglasögon, bälten, resväskor och skor.

Anna Dello Russo är vida känd för sin galna kärlek till mode. Hen upphör aldrig att förvåna då hen kan bära den ena galna kreationen efter den andra. Under modeveckorna byter hen kläder minst två gånger per dag och har själv sagt att hen aldrig bär samma utstyrsel två gånger.

Därför är det extra kul och väldigt vågat att H&M gör ett samarbete med just Anna Dello Russo. Kollektionen är gjord för den modige bäraren då den består av ett överflöd av guld, glitter och lysande färger. Vi ser stora huvudbonader med fjädrar, lårhöga stövlar med skyhög klack och smycken med massor bling, guld och färger. Det är ett hav av överdekorerad budgetlyx som andas Dello Russos stil för flärd och exklusivitet. Med andra ord är det en italiensk färgfest som livar upp den svenska höstgarderoben.

För att se mer av kollektionen gå in på hm.se.

Relaterade artiklar

Pin It on Pinterest

Share This